Diakonia

www.caritas.hr

Donacije online

Dragi prijatelji Hrvatskog Caritasa,
Kako bismo mogućnost uključenja učinili jednostavnijom, pozivamo Vas da donirate putem web stranice te tako postanete promicatelji pravednijeg svijeta i partneri Hrvatskog Caritasa.

Obavezni podaci

Molimo Vas da unesete iznos sa zarezom i dvije decimale, npr. za 100 kn unesite 100,00

Ostali podaci

Description: http://shoppingcentar.com.hr/Resources/Shops/Shop_1/PayWaySticker_2.png

Izjava o sigurnosti

Pay Way sustav nudi sigurnu vezu s autorizacijskim centrima kartičnih kuća i autorizaciju četiri najjače kreditne kartice u državi (American Express, Diners, Discovery Mastercard i Visa te Maestro). Ovim su  sustavom zaštićeni svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta i to posebnim sigurnosnim protokolima sustava. Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između interneta i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida (firewalla). Kod MasterCarda i Visa kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje. Ovaj program predstavlja globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom online kupovine, a istovremeno vama kao trgovcu omogućava veću garanciju plaćanja i sigurnost prilikom poslovanja što rezultira boljim rezultatima i većim prihodima. Opširnije o 3dsecure uputama za sigurnu internetsku kupovinu.

Izjava o privatnosti

Hrvatski Caritas se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hrvatskog Caritasa odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Hrvatski Caritas se obvezuje donirana sredstva trošiti za rad na ostvarenju svojih navedenih ciljeva, a povrat doniranih sredstava nije moguć.

Kartice Zagrli svijet

Foto galerija